Betonggrunder med SENAD® HLWC

SENAD® HLWC är ett alternativ till skumbetong som istället är gjort på luftporer. Det är alltså en lättviktsbetong med mycket god relativ styrka i förhållande till densitet. Betongplattan får bra värmeisoleringsförmåga och är brandsäker. Detta grundelement kan skräddarsys så densiteten har så låg vikt som 400kg/m³ ända upp till 2300kg/m³ och är enkel att arbeta med i de lägre volymmassorna.

SENAD® HLWC
- Kostnadseffektiv Lättbetong

När vi genomför tjänster med SENAD® HLWC innebär det flera besparingsfördelar jämfört med både traditionell betong och andra sorters lättbetong. Eftersom luften i betongen skapas under mixningsprocessen tillkommer inga extra kostnader och dessutom möjliggör detta en mycket flexibel produktion av din betonggrund. Betongen kan produceras på plats i bulk i mindre mängder, men också produceras i fabrik för att fraktas med bil. Massan kan pumpas så den hamnar exakt där du vill och den är i det närmaste självnivellerande (självutjämnande) och kräver ingen kompaktering.

Större projekt som vi genomför med SENAD® HLWC kan vara att gjuta betongplatta på mark, men det positiva med denna lättbetong är just att den är så flexibel så det går att prefabricera enheter. Vi kan gjuta lättbetongen och bygga grunden till ett givet antal enheter i fabrik, för att sedan transportera till slutdestinationen. Tack vare den lätta vikten krävs färre transporter, samt att det blir både lättare och billigare att flytta runt enheterna väl framme på arbetsplatsen.

SENAD® HLWC är en utmärkt lättbetong till relining och restaurering av hamn och kaj, samt för att gjuta platta med kantelement för din husgrund och att använda som grundelement till garage och grundförstärkning.

Behöver du bygga eller renovera med vår lättbetong SENAD® HLWC? Tveka då inte att höra av dig med offertförfrågan så hjälper vi dig anpassa tjänsten efter dina behov och önskemål. Har du övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss här.

Kontakt


Specialbetong Sverige

© Specialbetong Sverige AB 2023

En del av

HTML tutorial