Tätning och injektering av betong

Flytande betong
Tack vare vår tjänst av vattentätning av betong med SENAD® HLWC kan vi numera injektera betong och täta sprickor och springor på ett effektivt och miljövänligt sätt. När vi genomför injektering av betong med SENAD® HLWC innebär det en förstklassig tätning av skarvar som penetrerar även de djupaste, finaste sprickor och springor.
Denna revolutionerande teknik av tätning av betong är en ultimat vattentätning och stänger även den minsta skrevan. Materialet har ingen svällande funktion vilket är en stor fördel vid tätning av dammar. Alternativen har stora riskfaktorer som i många fall kan förvärra sprickan och åtgärden ytterligare. SENAD® HLWC används även till injektering av berg och fungerar alltså utmärkt för att täta sprickor i berg.

Kostnadseffektiv & Miljövänlig injektering

Många förfrågningar vi får berör läckageproblem i tunnel som skett på grund utav att grundvattnet sökt och funnit sin väg till lägsta möjliga tryck. Betonginjektering av denna typ av läckage har hittills varit mycket kostsamt och inte alltid 100% framgångsrikt. Tidigare metoder av att täta sprickor i betong har dessutom medfört användning av toxiska substanser, vilket skapat allvarliga risker för föroreningar av grundvattnet. Tack vare SENAD® HLWC injektion elimineras dessa problem, och att genomföra vattentätning blir alltså både kostnadseffektivt och bättre för miljön. Marknaden för denna metod är enorm på grund av att mer och mer underjordiska arbeten krävs i städer längs vägar och järnvägar.

Vår injektering av betong med SENAD® HLWC måste anpassas efter varje unikt tillfälle och uppdrag. Därför är du välkommen att skicka en offertförfrågan så hjälper vi dig på bästa sätt utefter dina behov och önskemål. Har du övriga frågor är du även välkommen att kontakta oss här .

Större projekt som vi genomför med SENAD® HLWC kan vara att gjuta betongplatta på mark, men det positiva med denna lättbetong är just att den är så flexibel så det går att prefabricera enheter. Vi kan gjuta lättbetongen och bygga grunden till ett givet antal enheter i fabrik, för att sedan transportera till slutdestinationen. Tack vare den lätta vikten krävs färre transporter, samt att det blir både lättare och billigare att flytta runt enheterna väl framme på arbetsplatsen.

SENAD® HLWC är en utmärkt lättbetong till relining och restaurering av hamn och kaj, samt för att gjuta platta med kantelement för din husgrund och att använda som grundelement till garage och grundförstärkning.

Behöver du bygga eller renovera med vår lättbetong SENAD® HLWC? Tveka då inte att höra av dig med offertförfrågan så hjälper vi dig anpassa tjänsten efter dina behov och önskemål. Har du övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss här.

Kontakt


Specialbetong Sverige

© Specialbetong Sverige AB 2023

En del av

HTML tutorial