Relining,
Renovering av Väg- och Banvallstrumma

Tidigare metoder av renoveringar av vägtrummor och banvallstrummor har inneburit avstängning av väg, järnväg och/eller arbetsområdet, samt att uppgrävning av gammal fyllning, och eliminering av materialet och den gamla trumman varit oundvikligt. En ny trumma har sedan behövt placeras tillbaka tillsammans med påfyllnad av nytt material. Detta eftersom väg- och bantrummor slits av vatten och yttre påfrestningar som skapar hålrum och sprickor och leder till att konstruktionerna kollapsar.

Miljövänlig & Effektiv Renovering av Vägtrummor

Tack vare vår metod med SENAD® HLWC finns det nu ett miljövänligt, och mycket effektivare tillvägagångssätt för att säkra konstruktionen. Vår tjänst innebär att vi kan genomföra relining av stammar och vattenrör, och renovera banvall och bantrumma med mera genom att injektera betongmassan i hålrum för att fylla igen och förstärka. Med lättbetongens inträngningsförmåga kan arbetet genomföras på plats så vägen eller järnvägen inte behöver stängas av, utan kan vara öppen för trafik, samt att materialet runt den befintliga trumman inte påverkas.

Du är varmt välkommen att kontakta oss med en offertförfrågan om du behöver genomföra relining av banvall och vägtrummor med lättbetong SENAD® HLWC. Vi kan då hjälpa dig hitta en lösning som passar just dig och dina behov. Har du andra frågor eller funderingar kan du självklart också kontakta oss här.

Kontakt


Specialbetong Sverige

© Specialbetong Sverige AB 2023

En del av

HTML tutorial